Вијести
ЈЗУ Дом здравља Добој сертификована установа


Министарство здравља и социјалне заштите, на основу Извјештаја Агенцијe за сертификацију, акредитацију и унапређење квалитета здравствене заштите Републике Српске (АСКВА) издало Рјешење да је Јавна здравствена установа Дом здравља Добој испунила прописане стандарде сигурности у процесу пружања здравствене заштите, те да је стекла статус сертификоване установе.

Обиљежен Свјетски дан здравља

Ljekarski pregledi djece Dom zdravlja Doboj Поводом обиљежавања Свјетског дана здравља, Дом здравља Добој у сарадњи са Градском управом организовао је превентивне прегледе за све заинтересоване грађане, у Градском парку.
У оквиру обиљежавања Свјетског дана здравља, који се ове године обиљежава под мотом “Универзална покривеност здравственом заштитом”...

Округли сто на тему “Алкохол и насиље”

Ljekarski pregledi djece Dom zdravlja Doboj Поводом Свјетског дана борбе против алкохолизма, Центар за заштиту менталног здравља из Добоја организовао је округли сто о теми “Алкохол и насиље”, којем су присуствовали представници институција и установа које се баве тим питањем.
Добојском Центру за ментално здравље од почетка године пријављена су четири случаја насиља. Четрнаест је евидентирано у току прошле године...

« Претходна
Сљедећа »